Navigatie
Home
Nieuws
Artikelen
FAQ
Contact
Foto Album
Zoeken
Online winkel
Machineverhuur
Vacatures
Adresgegevens
Openingstijden
Laatste artikelen
Beregening voor uw s...
Beregening voor uw park
Beregening voor uw t...
Uw grasspecialist
Scotts Meststoffen
Login
Gebruikernaam

WachtwoordNog geen lid?
Klik hier om aan te melden.

Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
Honda

Alle Honda bezinemaaiers worden aangedreven door een krachtige 4-takt motoren, voorzien van de modernste technologie. De motoren met een bovenliggende nokkenas blijven zelf 43% beneden de CARB-norm, de strengste emisienorm ter wereld( norm van de Californische milieu-autoriteiten.

Dit sterke hart is niet het enige punt waarmee een Honda grasmaaier zich onderscheidt. Alle componenten zijn van de eerste tot en met de laatste schroef op elkaar afgestemd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.
De voordelen voor de gebruiker liggen voor de hand. De samenwerking tussen motor en maaimechanisme bijvoorbeeld zorgt voor een perfect maairesultaat en het design van de grasmaaier garandeert een optimaal bedieningsgemak en een hoogwaardige ergonomie. Daarbij komen nog de spreekwoordelijke betrouwbaarheid en lange levensduur die elke Honda grasmaaier tot een waar technisch meesterwerk maken.

Bij ons vindt u de meest gebruikte Honda machines op voorraad, dus bent u op zoek naar Honda machines, kom dan gerust eens langs in onze winkel of bestel direct in onze online winkel en wij leveren het door u bestelde product bij u thuis af.
Exclusiviteit en hightech voor grote gazons
Honda zitmaaiers stellen de norm voor comfort en plezier bij het grasmaaien. Ze zijn eenvoudig te bedienen en garanderen een perfect gazon voor iedereen.
Het vooruitstrevend design, de buitengewone kwaliteit en het hoge niveau van de afwerking is concurrentieloos. Voorzien van stille tweecilinder 4-takt V-motoren verenigen de Honda zitmaaiers prima prestatie bij een laag verbruik, zijn trillingsarm en voldoen vanzelfsprekend aan de strenge emissienormen.

Overzichtelijk multifunctioneel dashboard, zoals in een auto.
Met maaibeveiliging bij achteruitrijden, lichtsensor, voltmeter en bedrijfsurenteller, geluidssignaal bij volle grasvangbak, met functieaanduiding voor: zitting, ingeschakelde messen, parkeerrem, gesloten opvangbak, accu, neutraalstand, brandstofindicatie, oliedruk en de bedieningsschakelaar voor het elektrische openen en sluiten van de grasvangbak

Genieten van grasland
Er is een oplossing voor welig tierend onkruid en verwilderde gazons: Honda ruw-terreinmaaiers. Ieder exemplaar is van topkwaliteit, is eenvoudig te bedienen en heeft een grote technische perfectie. Betrouwbare partners die ook wildgroeiend gras in boomgaarden, op wegbermen en moeilijk begaanbaar terrein zelfverzekerd te lijf gaan.

Ruw-terreinmaaiers van Honda hebben niet alleen een bijzonder sterke motor, maar zijn ook altijd makkelijk startklaar en betrouwbaar. Krachtige 4-takt OHC en OHV motoren zorgen voor de juiste aandrijving van deze robuuste machines.

Honda ruw-terreinmaaiers zijn bijzonder gemakkelijk te manoeuvreren. Het zwenkbare voorwiel maakt ze uitgesproken wendbaar. Voor een goede rechtuit stabiliteit kan het voorwiel gefixeerd worden. Zo kunt u ook op een helling of een talud veilig maaien.

Honda draagbaar tuingereedschap met 4-takt technologie De draagbare tuingereedschappen van Honda leveren een bijdrage aan een schoon milieu. De uitstoot van schadelijke uitlaatgassen is duidelijk geringer dan bij vergelijkbare apparaten met een 2-takt motor. Ook ten aanzien van het benzineverbruik presteren de spaarzame Honda motoren duidelijk beter. Ze nemen het nauwelijks meer dan de helft al genoegen.
De prestaties van deze tuinmachines zullen u zeker overtuigen. De micro 4-takt motor blinkt uit door een explosieve acceleratie.

Het Honda 4-takt voordeel. Stinkt niet, stoort niet, spaart geld!
Koud of warm, Honda 4-takt draagbare tuingereedschappen zijn in elke positie (360˚) superlicht te starten. Bij 2-takt motoren is dit niet altijd evident.
Honda 4-takt draagbare tuingereedschappen verbruiken tot 50% minder benzine en tot 80% minder olie dan vergelijkbare 2-takten. Het moeizame mengen van benzine en olie ( of het gebruik van dure voorgemengde brandstof) is niet meer nodig.
Honda micro 4-takt draagbare tuingereedschappen hebben aanzienlijk minder schadelijke bestanddelen in hun uitlaatgassen dan vergelijkbare 2-takten. Uw bijdrage voor een schoon milieu.
Het geluidsniveau is hoorbaar lager dan bij vergelijkbare 2-takten. Dat werkt veel rustiger.
Minder snel moe, dankzij duidelijk minder trillingen. De Honda 4-takt draagbare tuingereedschappen beschikken over een explosieve motoracceleratie.

Frezen en ploegen met plezier.
Met de tuinvrezen en tweewielige trekkers van Honda zet u alle krachten in om uw eigen krachten te sparen. Zij zijn gebaseerd op de nieuwste stand van de techniek. U profiteert daarvan: ze maken uw werk lichter omdat alle modellen trillingsarm lopen, makkelijk manoeuvreren en hun werk met grote precisie doen. En als het zware werk plotseling zo lekker makkelijk gaat, wordt ploegen en frezen ineens een plezierige klus.

Met Honda tuinfrezen en tweewiele trekkers wordt tuinieren echt leuker- voor hobby- en beroepstuinders. Want de technisch verfijnde standaarduitrusting en het omvangrijke accessoireprogramma laten niets te wensen over.

In Honda tuinfrezen en tweewielige trekkers schuilt veel power. Zo wordt iedere machine door een sterke viertaktmotor met lage emissie, krachtig aangedreven. Comfortabel werken begint met betrouwbaar starten: ook hier toont Honda de zo spreekwoordelijke makkelijke start.

Heeft u vragen over de Honda machines, dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.